Powrót
Menu
Strona główna
O nas
Czasopisma PAN
Polityka ochrony i archiwizacji
Indeksy
Tytuły czasopism
Autorzy publikacji
Kontakt
A
A
Czcionka domyślna
A
+
Czcionka średnia
A
++
Czcionka duża
Kontrast domyślny
Kontrast czarno-żółty
pl
en
pl
Publikacje PAN
Jak wyszukiwać?
wyszukiwanie zaawansowane
Wyniki wyszukiwania
Szukana fraza:
[Referencje = "Alm \(1983\), Survival rate of salmonella and shigella in fermented milk products with and without added human gastric juice \: anin vitrostudy, Prog Food Nutr Sci, 7, 19."]
Filtruj wyniki
Filtruj wyniki
Czasopisma
Polish Journal of Veterinary Sciences (1)
Wybierz
Autorzy
Jackowska-Tracz, A. (1)
Szczawińska, M.E. (1)
Szczawiński, J. (1)
Łobacz, A. (1)
Wybierz
Wyniki wyszukiwania
Wyników:
1
Wyników na stronie:
25
50
75
Sortuj wg:
trafności
popularności
z 1
Modeling the effect of temperature on survival rate of Listeria monocytogenes in yogurt
J. Szczawiński
M.E. Szczawińska
A. Łobacz
A. Jackowska-Tracz
Polish Journal of Veterinary Sciences | 2016 | No 2
| DOI:
10.1515/pjvs-2016-0039
Pobierz PDF
Pobierz RIS
Pobierz Bibtex
Autorzy i Afiliacje
Autorzy i Afiliacje
J. Szczawiński
M.E. Szczawińska
A. Łobacz
A. Jackowska-Tracz
1
Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'.
Więcej informacji
Rozumiem